Hyvinvointi Kehona | Palvelut
15296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15296,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Hierontapalvelut

Kehomme vaatii huolenpitoa ja hoivaa, jotta jaksamme arkiset askareet. Hieronta rentouttaa ja virkistää. Kevyemmät lihakset lisäävät jaksamista, elämästä nauttimista, kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Anna itsellesi hetki aikaa ja tule nauttimaan hieronnan tuomasta rentoudesta ja hyvästä olosta!

Varaa aika
Hinnasto

”Terveyden avain on se, että tuntee olevansa rakastettu ja saavansa osakseen huolenpitoa, että tulee kuulluksi ja ymmärretyksi.” -Dean Shrock

Intuitiivinen energiahoito

Hoidossa asiakas makaa hoitopöydällä rentoutuen. Hoidettava antaa mielessään luvan hoidolle ja on valmis päästämään irti kaikesta vanhasta sekä ottamaan vastaan uutta.

Hoidon aikana tunnustellaan, puhdistetaan sekä vahvistetaan hoidettavan auroja. Hoito vapauttaa tunneperäisiä lukkoja sekä fyysisiä oireita ja kipuja. Hoito etenee pikku hiljaa syvemmälle ja syvemmälle vahvistaen hoidettavan energiarakenteita, avaa chakrojen toimintaa sekä sydäntietoisuutta.

”Tie ei ole taivaalla. Tie on sydämessä.” -Buddha”

Kysy lisää