Hyvinvointi Kehona | Tervetuloa!
15464
post-template-default,single,single-post,postid-15464,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

25 syys Tervetuloa!

”En ikinä ryhdy yrittäjäksi, enkä ikinä kirjoita blogia.” Ja muita samankaltaisia lausahduksia on tullut elämäni aikana sanottua.

Ja kuinkas sitten kävikään. Nyt toimin hieronta-alan yrittäjänä ja blogiakin olen alkanut kirjoittaa. Älä ikinä sano ”en ikinä” tai ”en koskaan”, tapasi mummoni sanoa. Ja olen huomannut, että monet asiat joihin olen noin sanonut ovat toteutuneet. Toinen asia jonka olen jättänyt, on pitkälle tulevaisuuten tehdyt suunnitelmat, elän tässä hetkessä, juuri nyt, olen läsnä.

Ajatus yrttäjäksi lähtemisestä alkoi syntyä kun opiskelin hierojaksi. Halusin toteuttaa jotain omaa, kuunnella omaa sydäntä ja tehdä niin kuin se sanoo. Hoitohuoneesta ja sen tunnelmasta tein juuri sellaisen kuin halusin ja omasta mielestäni olen siinä hyvin onnistunut.

Luottamus ja usko omaan tekemiseen on ollut vahva ja siksi minulla on hyvä fiilis yrittäjänä toimisesta. Olen nauttinut yrittäjyyden alkumetreistä todella paljon. Tukea ja apua olen saanut ystäviltä, perheeltä ja tietenkin mieheltäni, siitä olen erittäin kiitollinen. Ympäriltäni löytyy ihania, rakkaita ihmisiä.

Blogiteksteissä tulen kirjoittamaan minulle tärkeistä asioista, jotka liittyvät omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kehonhuolto, ravitsemusta ja hyvää oloa. Täältä löydät vinkkejä ja ohjeita kehonhuoltoon, anna hyväksi havaitsemiani ruokareseptejä ja jaan mielenkiintoista tietoa kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Tervetuloa matkalle mukaan!

johanna_allekirjoitus_hieronta_jyvaskyla