Hyvinvointi Kehona | Kuka olen
15302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15302,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Hei!

Minä olen Johanna

Olen Johanna Kemppainen, vuonna 1980 syntynyt jyväskyläläinen. Monen mutkan ja kokemuksen jälkeen löysin jälleen tänne Jyväskylään. Perheestäni löytyy viisi lasta ja mies. Vapaa-aika menee lasten harrastusten parissa. Silloin, kun aikaa on, vietän sen Laajavuoren lenkkipoluilla energiaa purkamassa, metsässä patikoiden, sekä käsitöihin tai leipomiseen uppotuneena. Jooga ja meditaatio ovat minulle myös yksi töistä ja  ajatuksista irtipäästämiskeino.

 

 

Olen työskennellyt monenlaisissa tehtävissä, viimeisimpän tanssinopettajana Hyvinkäällä ja Riihimäelle sekä ryhmäliikuntaohjaajana Hyvinkäällä. Ryhmäliikuntatunteja ohjaan edelleen täällä Jyväskylässä.

 

 

Koulutetuksi hierojaksi valmistuin toukokuussa 2015 Jyväskylän hierojakoulusta. Tulevaisuudessa minun on tarkoitus jatkaa opiskeluja vaihtoehtohoitojen sekä erilaisten energiahoitojen parissa, jotka täydentävät hyvin hierojan työtäni. Lokakuussa 2015 valmistun intuitiiviseksi energiahoitajaksi.

 

”Jokainen teko on tärkeä. Jokainen ajatus ja tunne ovat tärkeitä. Siinä on koko polkumme.” -Pema Chödrön

Uusimmat blogijutut

  • Tervetuloa!

    ”En ikinä ryhdy yrittäjäksi, enkä ikinä kirjoita blogia.” Ja muita samankaltaisia lausahduksia on tullut elämäni aikana sanottua. Ja kuinkas sitten kävikään. Nyt toimin hieronta-alan yrittäjänä ja blogiakin olen alkanut kirjoittaa. Älä ikinä sano ”en ikinä” tai ”en koskaan”, tapasi mummoni sanoa. Ja olen huomannut, että monet asiat joihin olen noin......